Graboplast közületi-, speciális-, sport- és egészségügyi padlók

Cégünk a Graboplast által gyártott heterogén tekercses vinyl padlóburkolókat forgalmazza, amelyek több rétegekből épülnek fel. Ezek a rétegek speciális tulajdonságokat kölcsönöznek a padlóburkolatnak, ami kiemelt használati értéket biztosít. További előnyök a mintaszabadság és a könnyű fektetés.

A Graboplast a vinyl padlók gyártásának több mint 40 éves tapasztalatával megbízható, biztos megoldást kínál a közületi és intézményi területen jelentkező bármilyen műszaki vagy dizájn jellegű megoldásra.

A heterogén vinyl padlóburkolatok koptatórétege tiszta áttetsző PVC-ből készül töltőanyagok alkalmazása nélkül. Ez rendkívül magas kopásállóságot garantál. A rétegek között elhelyezett üvegvlies megerősítés kiváló méretstabilitást eredményez.

A közületi padlók felhasználási területei

A közületi PVC padlók kiemelt felhasználási területei az

  • egészségügyi intézmények (kórházak, rendelők)
  • iskolák, óvodák
  • irodák, tárgyalótermek

de a kereskedelem és vendéglátó-ipar területén (nagy igénybevételnek kitett felületekre) is megfelelő választás.

Ezek a padlóburkolatok nagy kopásállóságú, úgynevezett PU bevonattal vannak ellátva és üvegszál réteggel erősítettek padlóburkolat. A heterogén rétegrendnek köszönhetően széles mintaválasztékkal rendelkezik. A PUR felületnemesítés a karbantartási költségeket és a karbantartásra fordított időt is kedvezően befolyásolják.

A heterogén PVC padlóburkolatok korlátlan tervezési lehetőségeket biztosítanak. Kiterjedt mintaválasztékkal rendelkeznek. Kitűnően alkalmas olyan belső terek kialakítására, ahol a dizájn, a kiemelt megjelenés és a testre szabott megoldás fontos szempont.

Az intézmények, közületek, belső tereinek nem csak kényelmes és funkcionális környezetet kell biztosítaniuk. A mindennapos intenzív terheléssel szemben is tartósan strapabíróknak kell lenniük. Ezeknek az elvárásoknak a biztosítására lettek kifejlesztve a Graboplast speciális területeire gyártott padlóburkolatok.