Hegesztőzsinórok, melyek illeszkednek a sportpadló színéhez.

A forróhegesztéses eljárással tökéletes vízzáró réteg jön létre a padló felületén, mely a takarítás/karbantartás során sem engedi át a vizet.

Hegesztőzsinórok

  • A sport padlókhoz a 4,5 mm átmérőjű a kör keresztmetszetű hegesztőzsinórt ajánljuk.
  • A közületi és a tartós igénybevételnek kitett, fixen installált show padlókhoz a 4,0 mm átmérőjű a kör keresztmetszetű hegesztőzsinórt ajánljuk.
  • A jármű padlókhoz különféle kör (4,0mm és 4,5 mm) és egyéb profilú (K65G, Car, I-50, I-40, K 326G) hegesztőzsinórokat ajánlunk.
paradiso98-graboweld-hegesztes

Hegesztés

A leragasztott padlóburkolót az illesztéseknél gépi vagy kézi fugamaróval megfelelő mélységben és szélességben kimarjuk, és a fugát az esetleges szennyeződésektől megtisztítjuk. A hegesztést végezhetjük automata vagy kézi hegesztő készülékkel. A beállítandó hőmérséklet kb. 300 ºC, azonban az optimális hőfok és sebesség megállapításához minden esetben próbahegesztést kell végezni. Kör keresztmetszetű Grabo Weld felhasználása esetén a felesleges zsinórt a hegesztési varrat kihűlését követően, két lépésben távolítjuk el: először letoló szán és „negyedhold” kés segítségével a zsinórt félbevágjuk, majd a teljes kihűlést követően „negyedhold” késsel végezzük a síkba vágást.