Paradiso ’98 Kft. idővonal

paradiso logo n

Története

1998-ban  Szőnyegország néven nyitotta meg üzletét Szolnokon a Rákóczi út 50. szám alatti kereskedő udvarban. A kezdetben 180 m2-es üzlet egy 2001-ben történt bővítéssel már 350 m2-en fogadta a vásárlóinkat. Partnereink megelégedettségét bizonyítva, különböző felújítási és kivitelezési munkákban is teret kaptunk, így a kivitelezők is mindennapos vásárlóinkká váltak.

A cég növekedése nem csak a termékpaletta bővülését, de a telephelyváltozást is magában hordozta. 2006. tavaszán lehetőség nyílt egy hatalmas üzlethelyiség átalakítására, melynek eredményeként 2006. Június 6-án a Szolnok, Tószegi út 10-12 szám alatt megnyitott Kelet-Magyarország legnagyobb melegburkolati áruháza. A termék között a megszokott szőnyeg, PVC padló, laminált padló és fa parketta teljes kínálatán kívül sikerült új termékcsoportokat, a függönyt és lakástextíliát bevezetni. Szolgáltatásaink körét kibővítettük lakberendezési tanácsadással.

Üzletpolitika

Európa, és a világ melegburkolat gyártói, valamint lakberendezési tárgyait, felújítási eszközeit beszállító partnerek által diktált trendek alapján állítja össze választékát. Ezért  számtalan világszínvonalú gyártó terméke szerepel kínálatában.

Megújulásra, frissítésre a legnehezebb gazdasági körülmények között is szükség van. Ezért 2013. nyarán új, országos lakberendezési hálózatot hozott létre Profi Padló Lakberendezés néven. Az áruházlánc célja, hogy a legszínvonalasabb termékeket, a lehető legjobb árakon,  professzionális kiszolgálás mellett biztosítsa a vásárlóknak.

A  Profi Padló lakberendezési áruházak országosan Európa, és a világ meleg burkolat gyártói, valamint lakberendezési tárgyait, felújítási eszközeit beszállító partnerek által diktált trendek alapján állítja össze választékát. Ezért  számtalan világszínvonalú  gyártó termékei szerepelnek kínálatunkban.

profipadlo-szolnok-aruhaz-webshop

Kivitelezés

Sport-, speciális-, egészségügyi-, csúszásmentes padlóburkolatok teljes körű kivitelezése. A kivitelezés folyamán víz elleni szigetelést is végeznek. 5 CM% alatt aljzatkiegyenlítés-aljzatbeton csiszolással biztosítják a felület tökéletességét. Sportpályáknál a pályafestést is elkészítik.

A küzdőtér párnafa alap kiépítése