Sportcsarnokot avattak Nemesvámoson

Felavatták az újonnan épült sportcsarnokot Nemesvámoson, melynek sportpadló burkolatát a Paradiso \’98 Kft. kivitelezte. A létesítményt elsősorban kézilabda és röplabda edzések és mérkőzések befogadására tervezték. A csarnokot 2019.05.17-én avatták fel a helyi sportegyesület, a Nemesvámos Bajnok Diák Sportegyesület csapatainak mérkőzéseivel.

nemesvamos-sportcsarnok-atado

Az ünnepélyes átadón Ovádi Péter, a térség parlamenti képviselője rámutatott: a csarnok felépülése jól illeszkedik Nemesvámos látványos fejlődéséhez.

  • Kézilabda csarnok kivitelezési munkálatok
  • Kézilabda csarnok sport-parketta fektetés
  • Elkészült sport-parketta
  • Sport-parketta pályafestés
  • Sport-parketta fektetés pályafestéssel

Az új épületet nemcsak a helyiek élvezhetik majd: ahogy arra Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója rávilágított, a Veszprém Aréna jövőre esedékes bővítése idején a Telekom Veszprém számára is átmeneti megoldást jelenthet, ha edzéseiket a szomszéd településen tarthatják meg.

A pályának azonban a Telekom csapata nélkül is nagy lesz a kihasználtsága: ahogy azt Sövényházi Balázs, a település polgármestere is elmondta, Nemesvámoson nagy hangsúlyt fektetnek az utánpótlás-nevelésre, és a községnek férfi és női NBII-es csapata is van. Ráadásul a csarnok a kézilabda mellett a röplabda szakosztály számára is új otthont jelent.