Protect Sport – felületvédő burkolat

Felületvédő burkolat

A Grabo Protect Sport egy ideiglenes tekercses PVC padló család.
A termékek optimális megoldást nyújtanak a különféle sport padló felületek védelmére a nem sport tevékenységek alkalmával és egyéb padlóburkolatok felületének védelmére is kiválóan alkalmasak.

Ideiglenes célra készült PVC felületvédő burkolat

A Protect Sport felületvédő burkolat, már meglévő beltéri sportpályák, tornatermek burkolatának védelmére szolgál. Tekercses kivitelének köszönhetően használata, installálása igen egyszerű: gyorsan le- illetve feltekercselhető. Különböző színekben rendelhető.

Protect Sport felületvédelem parkettavédő ideiglenes burkolat

Amikor az eredeti használattól eltérő célokra használjuk az adott helyet, pl.:

  • rendezvények
  • iskolai/óvodai programok
  • vásárok
  • koncertek
  • esküvők

A padlófelület védelme érdekében ajánlott a Protect Sport felületvédő burkolat használata.

Protect Sport felületvédő burkolat egy ideiglenes méret-stabil burkolat mely megvédi az eredeti padlóburkolatot olyan esetekben, amikor a helyiség nem rendeltetésszerű eseményeknek ad helyet:

Például koncertek, konferenciák, iskolai-óvodai ünnepélyek, kiállítások és minden olyan rendezvény alkalmával melyek nagy létszámú látogatottsággal járnak.

Kiemelten ajánljuk a Protect Sport felületvédő burkolatait multifunkciós sportcsarnokok, iskolai, óvodai sporttermek sport burkolatának védelmére az utcai cipő használatával szemben.

Protectsport Arena

Erős ideiglenes padlóburkolat gyakori, nagy forgalmú rendezvényekhez.

Protectsport

Általános védőburkolat kis vagy közepes forgalmú rendezvényekhez.

Protectsport T

Átlátszó felületvédő PVC burkolat a védett felület mintázatának megtartásához .

Hogyan alkalmazzuk a Protek Sport felületvédő burkolat PVC padlóit

A Protect Sport felületvédő burkolat PVC padlói papírcsőre tekercselt állapotban, kényelmesen tárolhatók a hozzájuk kifejlesztett tekercselő és tároló állványon.
A rendezvény előtt néhány órával a védőburkolatot tekercseljük ki. A tekercs sávok széleit ütköztessük és könnyen eltávolítható ragasztószalaggal ragasszuk le az illesztéseket.
A rendezvény után tisztítsuk le a védőburkolatot semleges mosószeres  oldattal, majd távolítsuk el a ragasztószalagot. Tekercseljük fel a padlót és az állványon tároljuk.